Skip to main content
Marion Roosen praktijkhouder PPMR

Marion Roosen

Praktijkhouder
GZ psycholoog (BIG)

Orthopedagoog
EMDR-practitioner

BIG-nummer: 39910583625
Werkdagen: maandag – dinsdag – donderdag

Over mij

Ik ben Marion Roosen (1972), samenwonend en moeder van twee kinderen.
In 1997 ben ik afgestudeerd als Orthopedagoog aan de Universiteit van Nijmegen en later heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Tijdens en na mijn studies heb ik werkervaring opgebouwd op het vlak van onderzoek en behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen binnen diverse instellingen, o.a. bij jeugdhulpverleningsinstanties en binnen een GGZ-instelling in Tilburg. Na ruim 15 jaar werkervaring in bovengenoemde instellingen werk ik, sinds 2010, als zelfstandige in mijn eigen praktijk. Ik werk met jongeren en volwassenen.

Net als ieder ander mens worstel ook ik met nare dingen die gebeuren in het leven en  daarnaast maakt mijn hoofd dingen voor mij soms onnodig ingewikkeld. Dus niets menselijks is mij vreemd, wat ook helpend is in mijn werk.
Voor het slagen van een behandeling is het mi van belang dat mensen zich veilig en vertrouwd kunnen voelen, dat je je gehoord voelt en dat er een bepaalde “klik” is met de behandelaar.
Het mooiste van mijn werk vind ik nog steeds om een stukje mee te mogen kijken en te zien hoe iemand gaandeweg wat meer loskomt van hetgeen hem/haar belemmert en daardoor een stukje “lichter” door het leven kan gaan.

 

Een kijkje in de keuken van Marion”  (Nieuwsbrief PrimaCura GGZ)

Certificaat praktijkvisitatie LVVP