Bereikbaarheid


Adres

Het adres van de praktijk is Enschotsestraat 126 te Tilburg. De praktijk is gevestigd in de oude pastorie van de Petrus Donderskerk. 

 

Telefonisch contact
De praktijk is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op: 06-16 97 11 13.
Wanneer wij in gesprek zijn met cliënten kunnen wij de telefoon niet aannemen. U kunt dan een bericht op de voicemail achterlaten van uw behandelaar en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Buiten kantooruren of in noodsituaties kunt u contact opnemen met de huisarts(enpost). Het telefoonnummer van de huisartsenpost is 085 536 0300.

E-mail
De praktijk is tevens bereikbaar via de mail: info@ppmr.nl
 
Waarneming
Wanneer wij als behandelaren geen praktijkwerkzaamheden uit kunnen voeren, in geval van bv. ziekte of vakantie, kunt u in dringende gevallen contact opnemen met een collega GZ-psycholoog binnen de praktijk. De praktijk heeft onderling een waarnemingsregeling en daarbuiten ook nog een netwerk met collega's die kunnen waarnemen. De naam en contactgegevens van de waarnemende collega worden kenbaar gemaakt via de voicemail van uw behandelaar bij afwezigheid.

Hier vindt u de vakantie-waarneming voor de zomervakantie (juli t/m augustus 2019): Vakantie-waarneming

 

Parkeren

U kunt in de Enschotsestraat gratis parkeren. Links naast het gebouw (grindpad) kunt u eveneens parkeren.
 
Openbaar vervoer
U kunt de praktijk met de bus het beste bereiken met lijn 6. U stapt uit bij halte Ringbaan Oost/Javastraat, vlakbij het Texaco bezinestation. U loopt vervolgens richting de stoplichten /grote kruising en gaat dan rechtsaf (vanaf de kant van het benzinestation). De praktijk bevindt zich na een paar honderd meter aan de linkerkant (naast de Petrus Donderskerk).