Bereikbaarheid en crisissituaties

Adres
Het adres van de praktijk is Enschotsestraat 126 te Tilburg. De praktijk is gevestigd in de oude pastorie van de Petrus Donderskerk en bevindt zich op de begane grond van het gebouw.

 

Telefonisch contact
De praktijk is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op: 06-16 97 11 13.
Wanneer wij in gesprek zijn met cliënten kunnen wij de telefoon niet aannemen. Je kunt dan een bericht op de voicemail achterlaten van jouw behandelaar en dan bellen wij je binnen 2 werkdagen terug.

 

E-mail
De praktijk is tevens bereikbaar via de mail: info@ppmr.nl. We adviseren je geen privacygevoelige informatie via de reguliere mail te versturen. Zodra je bij ons bent ingeschreven kun je via een portaal beveiligd mailen.

 

Crisissituaties
In principe voorziet een vrijgevestigde psychologenpraktijk niet in crisisopvang, omdat we niet altijd meteen bereikbaar zijn. Heb je acuut hulp nodig en kunnen we op dat moment niet meteen de telefoon opnemen dan kun je een bericht achterlaten en wordt je zo spoedig mogelijk teruggebeld. Als je niet hierop kunt wachten dan kun je het beste contact opnemen met jouw huisarts. Ingeval er bijvoorbeeld 's avonds of in het weekend een acute hulpvraag of crisissituatie ontstaat, is het aan te raden om direct contact op te nemen met de huisartsenpost. Het telefoonnummer van de huisartsenpost is 085 536 0300.

 

Waarneming 
Wanneer wij als behandelaren geen praktijkwerkzaamheden uit kunnen voeren, in geval van bv. ziekte of vakantie, kunt u in dringende gevallen contact opnemen met een collega GZ-psycholoog binnen de praktijk. De praktijk heeft onderling een waarnemingsregeling en daarbuiten ook nog een netwerk met collega's die kunnen waarnemen. De naam en contactgegevens van de waarnemende collega worden kenbaar gemaakt via de voicemail van uw behandelaar bij afwezigheid en via de mail.

 

Parkeren
U kunt in de Enschotsestraat parkeren. Vanaf 1 juni 2022 dient u voor het parkeren in de Enschotsestraat parkeerkosten te betalen.

 

Openbaar vervoer
U kunt de praktijk met de bus het beste bereiken met lijn 6. U stapt uit bij halte Ringbaan Oost/Javastraat, vlakbij het Texaco bezinestation. U loopt vervolgens richting de stoplichten /grote kruising en gaat dan rechtsaf (vanaf de kant van het benzinestation). De praktijk bevindt zich na een paar honderd meter aan de linkerkant (naast de Petrus Donderskerk).