Skip to main content

Bereikbaarheid

Adres, telefoonnummer en e-mail

  • Adres: Enschotsestraat 126 te Tilburg. De praktijk is gevestigd in de oude pastorie van de Petrus Donderskerk en bevindt zich op de begane grond van het gebouw.
  • Telefoonnummer: 06-16 97 11 13. De praktijk is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Wanneer wij in gesprek zijn kunnen wij de telefoon niet aannemen. Je kunt dan een bericht op de voicemail achterlaten van jouw behandelaar en dan bellen wij je binnen 2 werkdagen terug.
  • E-mail: info@ppmr.nl. We adviseren je geen privacygevoelige informatie via de reguliere mail te versturen. Zodra je bij ons gaat starten kun je via een portaal beveiligd mailen.
PPMR Enschotsestraat 126 Tilburg

Openingstijden

De praktijk is geopend van maandag t/m donderdag. Op vrijdag is de praktijk wel telefonisch bereikbaar, maar kunnen er geen consulten plaats vinden op de praktijk.

Crisis

In principe kan de praktijk niet voorzien in crisisopvang, omdat we niet altijd meteen bereikbaar zijn en voor crisisgevoelige problemen geen passende zorg kunnen bieden.
Ben je in behandeling en heb je acuut hulp nodig neem dan telefonisch contact op.  Mochten we op dat moment niet meteen de telefoon opnemen dan kun je een bericht achterlaten en wordt je zo spoedig mogelijk teruggebeld. Als je niet hierop kunt wachten dan kun je het beste contact opnemen met jouw huisarts. Ingeval er bijvoorbeeld ’s avonds of in het weekend een acute hulpvraag of crisissituatie ontstaat, dan adviseren we om direct contact op te nemen met de huisartsenpost. Het telefoonnummer van de huisartsenpost is 085-536 0300.

Waarneming

Wanneer wij als behandelaren geen praktijkwerkzaamheden uit kunnen voeren, in geval van bv. ziekte of vakantie, kun je in dringende gevallen contact opnemen met een collega-psycholoog binnen de praktijk. De praktijk heeft onderling een waarnemingsregeling en daarbuiten ook nog een netwerk met collega’s die kunnen waarnemen. De naam en contactgegevens van de waarnemende collega worden kenbaar gemaakt via de voicemail van jouw behandelaar bij afwezigheid en via de mail.

Parkeren

Er is in de Enschotsestraat voldoende plek om (betaald) te parkeren.

Openbaar vervoer: je kunt de praktijk met de bus het beste bereiken met lijn 6. Je stapt uit bij halte Ringbaan Oost/Javastraat, vlakbij het Texaco bezinestation. Je loopt vervolgens richting de stoplichten  en gaat dan rechtsaf de Enschotsestraat in. De praktijk bevindt zich na een paar honderd meter aan de linkerkant (naast de Petrus Donderskerk).